УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

За да може да получите избрания от Вас продукт от електронния магазин е необходимо да генерирате поръчка след като изберете продукт / продукти, отбележите необходимия размер и го поставите в кошницата. Следвайте стъпките за поръчка, като попълните всички задължителни полета, отбелязани със звездичка. Можете да изберете начини на плащане, като имайте предвид, че:

Поръчката ще се обработи максимално бързо (в рамките на 1 работен ден) от нашите служители. Преди да заплатите ако сте избрали заплащане по банка е необходимо да изчакате обаждане или имейл за потвърждение на поръчката!

Начини на плащане:

С наложен платеж

За София доставката е безплатна, до входа, без включено качване. За страната цената на доставка допълнително се уточнява с наш служител, като сумата се определя от стойността на закупената стока и килограмите по тарифи на Лео Експрес.

За въпроси на тел: 0885 83 24 63

По банка.
За София доставката е безплатна, до входа, без включено качване. За страната цената на доставка допълнително се уточнява с наш служител, като сумата се определя от стойността на закупената стока и килограмите по тарифи на Лео Експрес. Не извършвайте плащане преди потвърждение на поръчката по телефон или електронна поща от наш служител! Доставка се извършва след предварително заплатена сума по банка или EasyPay.
Изпращането на поръчката става след нейното заплащане.
Сроковете се уточняват след потвърждение на поръчката: от 3 до 10 календарни дни за стандартни размери, в зависимост от това дали моделът е наличен на склад.

По банков път или във всеки клон на EasyPay.

Банкова сметка на фирмата КАБОКС ЕООД:
IBAN: BG26RZBB91551009601600
BIC: RZBBBGSF
БАНКА: Райфайзенбанк ЕАД

За въпроси на тел: 0885 83 24 63

Условия за връщане:

Имате право да върнете продукт в срок от 14 дни по ЗЗП в оригинална опаковка без да бъде нарушена нейната цялост.

За въпроси на тел: 0885 83 24 63